Blogg

Jag kollar upp detta


skrivet den 29 nov av Admin, klockan:14:05
Jag bestämde vid mitt första telefonsamtal med John att jag skulle komma och ta en titt på detta boende. Enligt det som jag hade hört via telefonen så var det faktiskt ett perfekt alternativ men det återstod att de det i verkligheten för att veta säkert. Då jag kom för att titta så var huset precis klart vilket naturligtvis också är ett plus att det är hytt för att då har man liksom garanterat en säkerhet på att det också ska vara fräscht. När jag skulle ta mig dit och då visste jag inte exakt var det låg så insåg jag sedan när jag väl var framme att det var väldigt nära till mitt hus härifrån och detta är ju mycket positivt. Läget visade sig vara perfekt helt enkelt och detta kändes bara riktigt bra utan att jag ens hade sett rummen.

Just nu värderat 3.1 av 97 människor

  • Currently 3,051546/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5